AK Relaxing

Koulutettu hieroja Anitta Kerminen
   
 


Saanko esitellä itseni?

Olen Anitta Kerminen. Suoritin ammattitutkinnon Tampereen Urheiluhierojakoulussa 2009-2010 ja hierojan näyttötutkinnon 07/2010, jonka jälkeen sain Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontavirastolta (Valvira) hyväksynnän ammattinimikkeen, koulutettu hieroja, käyttöön. Olen myös Koulutettujen Hierojien Liitto ry:n ja Suomen Yrittäjät jäsen.

Olen koulutukseltani klassinen hieroja, mutta olen opiskellut myös kuivakuppausta ja faskiahierontaa, joilla voin tarvittaessa täydentää ja tehostaa perinteistä hierontaa. Lisäksi hallitsen perusteet mm. akupainannasta, jota voin myös hyödyntää asiakkaille antamissani hoidoissa. Tarvittaessa annan myös lihashuoltoon tähtäävää ohjausta ja neuvontaa esim. erilaisten venyttelyliikkeiden muodossa. 

Oman yritykseni perustin heti hierojakoulun jälkeen. Paperi- ja lupaviidakon selvittämisen jälkeen aloitti yritykseni toimintansa 7.9.2010. Uuteen, nykyiseen osoitteeseen toimitila muutti 18.6.2018.
 


Viihtyisä työhuoneeni. Hoidon aikana soitettava rentouttava musiikki luo myös 
rauhallista tunnelmaa  ja auttaa asiakasta rentoutumaan.

Jos sinulla on eläinallergiaa, niin otathan huomioon, että samassa huoneistossa toimitilani kanssa asuu koira.

Hierontaan tullessasi vältäthän hajusteiden käyttämistä. Kiitos.

 

******************************************************

KOULUTETTU HIEROJA

Koulutettu hieroja on hieronnan ja lihashuollon asiantuntija. Lähtökohtana on kosketus. Iho on yksi tärkeimmistä aisteistamme, sen kautta koemme ympäröivää maailmaa. Hierojina me olemme jalostaneet kosketuksen ammattitaidoksi, joka on sinun käytössäsi.

Koulutetulla hierojalla on ammattitaito ja aikaa kuunnella, tutkia ja hoitaa sinua. Voit rentoutua ja antaa hierojasi huolehtia kehostasi. Hän antaa sinun tarpeistasi lähtevän, yksilöllisen ohjauksen tehokkaiden venytysten oikeaan toteuttamiseen. Venytykset tehostavat hieronnan lihasjännitystä laukaisevaa vaikutusta. 
 

 

 

 

© Anitta Kerminen 2010   -   sivu päivitetty 26.10.2022